Tämän vuoden Pohjola Seuracupin B-sarjan finaali järjestetään lauantaina 2.9.2023 Savonlinnassa Kyrönnimen urheilukentällä!

Lempäälän Kisa Yleisurheilu kisailee 15 muun seuran kanssa parhaan seurajoukkueen tittelistä 10.001-35.000 asukkaan kuntien B-sarjassa. LeKi Yleisurheilu oli alkukilpailussa sarjansa paras seura! Loistava suoritus jälleen koko joukkueelta!

MUUT FINAALIJOUKKUEET

Finaalissa kolmen parhaan seuran urheilijat palkitaan mitaleilla, kolme parasta seurajoukkuetta saa lisäksi pokaalin. Seuracupin finaalitapahtumassa jokaisen rooli on tärkeä olet sitten mukana urheilijana, kannustajana, valmentajana tai vanhempana!

Tervetuloa tekemään finaalista hieno kilpailu!

Yhteiskuljetus

Finaaliin on yhteinen bussikuljetus klo 5.00 Hakkarista Urheilukadun puoleiselta parkkipaikalta (ei jäähallin puolelta). Joukkueen jäsenten lisäksi kuljetukseen tulee ohjaajia ja valmentajia sekä muita huoltajia. Takaisin Lempäälään saavutaan arviolta klo 22.30.

LeKi YU tarjoaa kisapaikalla kaikille joukkueen jäsenelle (myös ohjaajat, valmentajat ja huoltajat) lounaan. Ruokailu tapahtuu oman aikataulu mukaan, lähellä (reilun 500 metrin päässä) kisapaikkaa Konewerstas Cafe & Restaurantissa (Karjalantie 4) klo 11 alkaen. Ottakaa matkaan myös riittävästi omia eväitä, ja kisapaikalla on lisäksi myyntipisteitä.

LISÄTIEDOT RUOKAILUSTA

Varsinaiset lajiedustajat ja kaikki varahenkilöt varaavat mukaan omat urheiluvarusteet (tossut, piikkarit, LeKi-edustusasut, -paidat), sään mukaiset vaatteet sekä omia eväitä. Kannustajina joukkueessa mukana olevat käyttävät LeKi-asuja.

Kaikille mukaan myös paljon hyvää kisamieltä niin omiin kisoihin kuin muiden kannustamiseen! Jokaisen lekiläisen, niin lajiedustajan, varaurheilijan ja kannustajan, rooli on finaalikisassa yhtä arvokas ja tärkeä!

Finaalin lajit:
T/P11: 60m aj, 1000 m, pituus, keihäs
T/P13: 60 m aj, 1000 m, korkeus, moukari
T/P15: 100m, 2000 m, seiväs, kuula, 1000m kävely (11-15 sarja tyttö tai poika)
N/M17: 200m, pituus, kuula
Sukkulaviesti 16 x 60 m

OHJEITA SEUROILLE JA KILPAILIJOILLE

FINAALIN LAJIAIKATAULU

Huom! Kilpailussa on käytössä ns. calling eli lajin osallistujien yhteinen kokoontuminen ennen kisaa. Callingiin kokoonnutaan aikataulun mukaan (call-in) ja siirrytään yhdessä laji-/lähtöpaikalle kentälle (call-out).

Finaalissa LeKi Yleisurheilua edustaa kussakin lajissa vain yksi urheilija ja pisteet määräytyvät seuran edustajan sijoituksen mukaan. Finaalissa voi kilpailla vain rajallinen määrä LeKi-urheilijoita, mutta varahenkilöiden ja kannustajien rooli on tapahtumassa vähintään yhtä tärkeä.

LeKi Yleisurheilu valitsee ja kutsuu urheilijat/varahenkilöt seuramme edustajiksi finaalitapahtumaan. Kaikille varsinaisille lajiedustajille ilmoitetaan oma finaalilaji. Ilmoitamme kaikki lajiedustajamme kilpailuun 30.8.

Kisapaikalla on joukkueen tukikohtana toimiva sininen LeKi-teltta. Sieltä saat numerolapun, ruokalipun sekä Seuracup-paidan, jota käytetään avajaistapahtumassa klo 10.30 alkaen. Seuraesittelyyn osallistuu koko joukkue, lukuunottamatta omiin lajeihinsa valmistautuvia urheilijoita. Teltalla on saatavilla myös pientä välipalaa.

Mikäli et pääse mukaan tai sairastut, niin ilmoita siitä pikimmin yhteyshenkilölle/matkajärjestelyistä vastaavalle.

Finaaliterveisin Lempäälän Kisa Yleisurheilu!

Yhteystiedot:
Tanja Lähdekorpi 045-2766208 ja tanja.lahdekorpi@lekiyu.net (joukkueenjohto)
Juuso Petäjäsuo 0400-547162 ja juuso.petajasuo@lekiyu.net (joukkueenjohto)
Eerika Reunanen 044-2058177 ja eerika.reunanen@lekiyu.net (joukkueenjohto)
Minna Rajamäki 0400-923362 ja minna.rajamaki@lekiyu.net (huoltaja)
Timo Reunanen 044-4166535 ja timo.reunanen@lekiyu.net (matkajärjestelyt)

Lempäälän Kisa Yleisurheilun joukkue Seuracupin finaaliin 2.9.2023

Lopullinen joukkueen kokoonpano vahvistetaan ja ilmoitetaan 30.8. ja päivitetään nettisivuille 31.8.

Lajiedustajat ja varaurheilijat sarjoittain:

T11: Aino Ahti, Enni Harmaala, Nella Jokinen, Hilla Knuuti, Nanna Niittyaro, Alisa Pirhonen, Kerttu Rantanen, Sofia Viitanen

P11: Vilppu Eleinen, Kristian Järnström, Oskari Koivu, Lauri Tarhonen

T13: Elisa Eilola, Minea Järnström, Minja Kautto, Lilli Pohjola, Ella Rajala, Ethel Råtts

P13: Toivo Eleinen, Niklas Järnström, Akseli Kuusjärvi, Lukas Lehtinen, Miska Mänty

T15: Nanna Harkki, Erin Lönnqvist, Feza Mbonabingi, Anni Nuora, Helmi Rajamäki, Elli Särkinen, Venla Vaittinen

P15: Viljami Kuusjärvi, Aapo Niittyaro, Noel Nikulainen, Eemeli Riikonen

N17: Krista Lehti, Iina Niemelä, Niia Niemelä, Veera Rantala, Ainu Verho

M17: Eelis Kuusjärvi, Eero Ranta, Jesse Salo

Lajiedustajat Kilpailukalenterissa

Sukkulaviestijoukkue (juoksujärjestyksessä)

Lauri Tarhonen, Kerttu Rantanen, Vilppu Eleinen, Nella Jokinen, Akseli Kuusjärvi, Ethel Råtts, Toivo Eleinen, Elisa Eilola, Eemeli Riikonen, Nanna Harkki, Noel Nikulainen, Venla Vaittinen, Jesse Salo, Ainu Verho, Eelis Kuusjärvi, Krista Lehti

Joukkueen kapteeni: Eero Ranta

LeKi-lipunkantajat avajaisissa: Enni Harmaala & Lilli Pohjola