Syksyn harjoitusten teemat löydät täältä

Kevään 2024 ryhmien teemat löydät täältä

LeKi Yleisurheilun talvikauden yleisurheiluryhmät aloittavat kautensa lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Treenit järjestetään Lempoisten koululla osoitteessa Koulutie 8. Sisäänkäynti on E-ovesta, portaat kävellään alas ja käytävän vasemmalla puolella on juoksusuora, oikealla puolella liikuntasali. Ovi on lukossa, mutta pyrimme, että ohjaaja päivystäisi ovella avaamassa n. 5-10 min ennen treenien alkua. Lisäksi vasemmalla puolella ovea on summeri, jota soitetaan ja ohjaaja pystyy avaamaan oven salista tai juoksusuoralta.

Paikalle kannattaa tulla muutamaa minuuttia ennen treenien alkua, jotta treenien alkaessa on sisäpelikengät jalassa ja juomapullo täytettynä. Tavaroita voi jättää käytävän naulakoihin tai pukuhuoneisiin. Jos varustekassissa on mukana arvoesineitä kuten puhelin, kannattaa kassi tuoda treenien ajaksi salin reunalle.

Talvikauden maksut ilmestyvät Suomisporttiin maksettavaksi lokakuun puolivälissä, kahden ensimmäisen treeniviikon jälkeen.

Syksyllä ja keväällä järjestetään kausimaksuun sisältyvä päiväleiri Liikuntakeskus Parkissa.
Syksyn leiripäivä pidetään 28.10, kevään leirin ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Vihreät, keltaiset ja aikuiset leireilevät klo 12-14, oranssit, siniset ja punaiset klo 14-16. Syyslomaviikolla 42 sekä hiihtolomaviikolla 9 ei ole harjoituksia.

Kaikki ohjaajamme ovat koulutettuja yleisurheiluohjaajia. Toiminnassamme on tärkeintä, että lapset ja nuoret tutustuvat monipuolisesti eri yleisurheilulajeihin, hengästyvät ja haastavat itseään treeneissä fyysisesti sekä oppivat sosiaalisia taitoja ja parhaimmassa tapauksessa saavat uusia ystäviä.

Kiusaamiselle ja häiriköinnille toiminnassamme on nollatoleranssi, ja toivomme myös huoltajien kantavan oman kortensa kekoon ja muistuttavan huollettavaansa näistä aiheista. Yleisurheilutreenien tulee olla jokaiselle mielekäs ja turvallinen ympäristö harrastaa.

 

RYHMÄT JA AIKATAULUT

MA

VIHREÄT 17-18

KELTAISET MA 17-18

SINISET + PUNAISET 18-19.30

 

KE

KELTAISET + VIHREÄT KE 17-18

ORANSSIT 18-19.30

AIKUISET 18-19.30

 

TO

SINISET 17-18.30

PUNAISET 18.30-20

 

Jos talven yleisurheiluun liittyen herää kysymyksiä, ole yhteydessä Tanja Lähdekorpeen tekstiviestillä tai Whatsapilla, puh. 0452766208. 🙂