Lempäälän hyppykarnevaalit

4. – 7.7.2024

Yleisurheilun lajikarnevaalit 2024

Yleisurheilun lajikarnevaalit järjestetään yksilölajien osalta 4.-7.7.2024.

Kestävyys- ja kilpakävelykarnevaalit järjestetään 5.-8.7.2024.

Ilmoittautuminen lajikarnevaaleille aukeaa 8.3.2024.

Lempäälän Kisa Yleisurheilu, Yliastujat ja Lempäälän kunta toivottavat kaikki tervetulleiksi lajikarnevaaleille Lempäälään!

 

Lempäälän hyppykarnevaalit

Lempäälässä järjestetään kolmen lajin, pituus, korkeus ja kolmiloikka, hyppykarnevaalit! Tapahtuma toteutetaan Yliastujat ry:n ja Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n yhteistyönä.

Yleisurheilun lajikarnevaalit ovat kilpailujen lisäksi erinomainen leiritys- ja koulutustapahtuma niin urheilijoille, vanhemmille kuin seurojen ohjaajille ja valmentajille.

Lempäälän hyppykarnevaalit alkavat torstaina 4.7. junioreiden 11-19 -sarjojen kilpailuilla ja päättyvät sunnuntaina 7.7. lounaaseen ja loppuyhteenvetoon. Kotimatkalle leiriläiset pääsevät n. klo 13.30.

Kohderyhmänä erityisesti 10-17-vuotiaat (2007-2014 -syntyneet) urheilijat

Kohderyhmänä ovat erityisesti yli 10-vuotiaat yleisurheilijat sekä heidän taustajoukkonsa kautta maan. Alueellisille nuorten maajoukkueille (ANMJ-leiriläiset) lajikarnevaalit ovat kauden viimeinen leiri, kuten myös piirileiriläisille.

Karnevaalikilpailujen lisäksi itse leirille on mahdollista osallistua myös 19-sarjan urheilijat (2005-2006 -syntyneet).

Asiantuntevat valmentajat kouluttajina

Kouluttajina leirillä toimivat lajiensa parhaat valmentajat valtakunnastamme. Lisäksi lajikarnevaaleilla on mukana monia huippu-urheilijoitamme.

Ohjaajille, valmentajille ja urheilijoiden vanhemmille tarjolla koulutusta

Urheilijoiden vanhemmille, ohjaajille ja valmentajille on oma ohjelmansa karnevaaleilla. Ohjelmasta vastaa vanhempainryhmän rehtori yhteistyössä karnevaalirehtorin kanssa. Ohjelmassa on mm. urheilijoiden harjoitusten seurantaa johdetusti sekä luento- ja keskustelutilaisuuksia harjoitteluun liittyen. Lajikarnevaalit on juuri oikea paikka saada oppia asiantuntijoilta ja samalla tutustua lajin harrastajiin ja valmentajiin!

Avustushaku lasten ja nuorten karnevaalileirin osallistumisen tukemiseksi

Hyppykarnevaalit on saanut lahjoituksen, jonka kohdennetaan avustuksena lasten ja nuorten leiriosallistumisen tukemiseen. Tuki voi olla maksimissaan 100 eur yhtä karnevaaleille osallistuvaa/ilmoittautunutta lasta tai nuorta kohden. Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella ja Hyppykarnevaalien järjestelytoimikunta tekee tukipäätökset harkinnanvaraisesti. Hakemukset on lähetettävä 23.6. mennessä lekiyu@lekiyu.net osoitteeseen. Avustushakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tukipäätökset ilmoitetaan tuen saajille eikä niitä julkaista muualla.

Lempäälän Hyppykarnevaalit, järjestelytoimikunta

Hinta ja ilmoittautuminen

Karnevaalipaketti

Karnevaalipaketti sisältää leirin (to-su), koulutuksen, kilpailumaksun yhteen kilpailulajiin, ruokailut, koulumajoituksen ja T-paidan.

Hinta ja maksuportaat

Lajikarnevaalit

Lajikarnevaalihinta maalis-toukokuun aikana ennakko-ilmoittautuneille on 195 €/hlö.

Jälki-ilmoittautumimaksu 1.6. alkaen on 240 €. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 30.6.

Ilmoittaudu siis ajoissa, ja mitä aikaisemmin sen parempi!

Hinta 8.3.-30.5.
195 €/hlö

(Käytä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodia HYPPYKARNEVAALIT)

Hinta 1.-30.6.
240 €/hlö

Vanhempain-koulu

Vanhempainkoulun hinta on 175 €/hlö (sama paketti kuin urheilijoilla, paitsi kilpailumaksu. Lisänä vanhempainryhmän ohjelma). Muita majoitusvaihtoja Lempäälästä löydät Visit Lempäälä -sivuilta. Vanhempien ohjelma sisältää lajiluennon lisäksi tiivistä omien nuorten leirin ja kilpailun seuraamista sekä pienimuotoista oman kehon ja mielen huoltoa.

Mikäli et osallistu vanhempainkoulun ohjelmaan voit hankkia erikseen pelkän ruokailupassin (sisältää kaikki ruokailut) hintaan 90 €/hlö tai majoituspassin (sisältää koulumajoituksen sekä aamu- ja iltapalan) hintaan 70 €/hlö.

Hinta
175 €/hlö

Valmentaja-koulutus

Valmentajakoulutus järjestetään 5.-7.7. (pe-su) välisenä aikana ja sen hinta on 150 €. Valmentajille järjestetään oma tiivistetty peruskoulutus kolmesta hyppylajista.

Lisäksi tarjolla on yhden päivän (pe 5.7.) nuorisovalmennuksen jatkokoulutus hintaan 85 €.

Hinta
85 €/hlö (1 pv) tai 150 €/hlö (3 pv)

Lisätietoja:
Timo Reunanen, 044 416 6535, timo.reunanen(at)lekiyu.net
Jorma Kemppainen, 0400 616 609, jorma.kemppainen(at)sul.fi,
Tapio Rajamäki, 040 740 8300, tapio.rajamaki(at)sul.fi

Kilpailut ja toimitsijat

Kilpailupäivät

Lempäälän hyppykarnevaalien kilpailupäivät ovat torstai 4.7. ja lauantai 6.7.

Torstaina 4.7. kisataan nuorten 11-19 -vuotiaiden sarjoissa, jossa 11-15 -sarjoissa mahdollistetaan osallistuminen kaikkiin kolmeen lajiin. Lauantaina 6.7. on pituuden, korkeuden ja kolmiloikan yleisten sarjojen pääkilpailut.

HUOM! Kilpailut ovat avoimet kaikille ja niihin voi osallistua, vaikka ei olisikaan karnevaalileirillä mukana!

Ilmoittautuminen ja aikataulut

Ilmoittautumiset Kilpailukalenteriin HUOM! Kaikki ilmoittautuvat kilpailukalenterin kautta, myös leiriläiset.

Ilmoittautuminen: Torstain juniorikilpailut
Ilmoittautuminen: Lauantain pääkilpailut

Ilmoittautumiset molempiin kisapäiviin viimeistään 2.7. Kilpailuohjeet löytyvät Kilpailukalenterista. Karnevaalileirille osallistuvien leirimaksuun sisältyy yhden lajin osallistumismaksu. Jos leiriläinen osallistuu useampaan lajiin, niin hän maksaa muiden lajien osalta maksun.

Aikataulu: Torstain juniorikilpailut
Aikataulu: Lauantain pääkilpailut

Aikataulut tarkentuvat ja vahvistetaan, kun ilmoittautumisaika on päättynyt ja osallistujamäärät ovat selvillä.

Launtain A-kilpailut

A-kilpailuihin mukaan otetaan ilmoittautuneista 8-12 parasta (ilmoittautuneiden määrästä riippuen) 2.7. Tilastopajan tilanteen mukaisesti (2024 tulokset huomioiden). Mikäli tilastotulos tältä kaudelta puuttuu, niin kilpailujärjestäjä huomioi edellisten kausien tulokset. Tiedustelut: Tuomas Sallinen p. 044-5887719.

 

Varmistaminen ja numerolaput

Torstain juniorikilpailuun varmistaminen tapahtuu kilpailukansliassa viimeistään 30 min ennen lajin alkamista. Samalla tapahtuu numerolapun noutaminen. Numerolaput pitää palauttaa.

Lauantain pääkilpailussa on sähköinen varmistaminen, Koodi: (ilmoitetaan myöhemmin). Varmistaminen tulee tehdä viimeistään 60 min ennen lajin alkamista. Myös numerolappu tulisi noutaa kisakansliasta 60 min ennen lajin alkua. Saman numerolappu on käytössä kaikissa lajeissa. Numerolappua ei tarvitse palauttaa.

 

Välinemyynti kisapaikalla

Torstain kilpailuissa paikalla on Sportmixer myymässä yleisurheiluvälineitä, piikkareita, tossuja sekä muuta harjoitusten oheistavaraa.

 

Toimitsijat

Torstain 4.7. toimitsijat ja lajit

Lauantain 6.7. toimitsijat ja lajit

Leiriohjelmat ja kouluttajat

Karnevaalileirin vastuuhenkilöt

Rehtorit

Rehtori: Reima Venhe, p. +358 50 523 9504, reima.venhe(at)gmail.com
Vanhempainryhmän rehtori

Vastuuvalmentajat / valmentajakoulutus

Kolmiloikka: Tuomas Sallinen
Pituus:
Korkeus: Jouko Kilpi

Valmentajakoulutuksen koordinaattori: Johan Meriluoto

Lajikouluttajat

Oskari Frösen, Hanna Grobler, Päivi Helevä-Launonen, Konsta Kauppinen, Hanna-Kaisa Kuronen, Mikko Levola, Laura Moisio, Tiina Naamanka, Kai Niemi, Heikki Pärnä, Ville Waher

Lajikouluttajien kokoonpano päivittyy tilanteen mukaan ennen karnevaaleja.

Leiriohjelmat 2024

Lajiryhmien sisällä karnevaalileiriläiset jaetaan ikäryhmittäin pienryhmiin.

Leiriohjelmat päivitetään ennen karnevaalileirin alkua kesäkuun aikana.

Huom! Ohessa edellisen kesän 2023 karnevaalileirin yleis- ja ryhmäkohtaiset ohjelmat.

Leirin yleisohjelma

Korkeus 16 – 17 -vuotiaat leiriohjelma

Korkeus 14 – 15 -vuotiaat leiriohjelma

Korkeus 12 – 13 -vuotiaat leiriohjelma

Korkeus 10 – 11 -vuotiaat leiriohjelma

Pituus 16 – 17 -vuotiaat leiriohjelma

3-loikka 16 – 17 -vuotiaat leiriohjelma

Pituus ja 3-loikka 14 – 15 -vuotiaat leiriohjelma

Pituus ja 3-loikka 12 – 13 -vuotiaat leiriohjelma

Pituus ja 3-loikka 10 – 11 -vuotiaat leiriohjelma

Valmentajakoulutuksen ohjelma 2023

Vanhempainleirin ohjelma 2023

Karnevaalileiri-info

Karnevaalieiri-info yleisistä asioista toimitetaan osallistujille/huoltajille sähköpostitse ennen karnevaalileirin alkua kesäkuun aikana.

Majoitus

Majoitus

 

Majoitus järjestetään Hakkarin urheilukentän välittömässä läheisyydessä olevissa tiloissa.

Majoitustiloissa tai sen välittömässä läheisyydessä ovat WC:t ja suihkut.

Järjestäjän puolesta majoittujille ei ole tarjolla patjota tai muita makuualustoja eikä petivaatteita. Majoittujille suositellaan ottamaan mukaan omalle selälle parhaiten soveltuva makuualusta. Toiveena on, että makuualustat ovat kohtuullisen kokoiset ilman ylimitoitusta.

Karnevaalitoimisto sijaitsee Liikuntahallin kahviotilassa (osoite Ahertajantie 3). Majoitukseen ja leirille tulevien osalta toimisto on avoinna torstaina 4.7. klo 9.30-17.

Majoitustilassa on käytössä WLAN (nimi Seutuverkko / Seutuverkko Wireless). Sen saa puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella rekisteröityä aina 12h ajaksi käyttöön kerrallaan.

 

Mitä tarvitset mukaan?

Ota siis mukaan kaikki leirin treeneihin ja kilpailuihin tarvittavat urheiluvälineet ja juomapullo, säänmukaiset vapaa-ajan asusteet ja yöpymistä varten patja, makuupussi tai vastaava sekä tarvittavat petivaatteet. Ota mukaan myös henkilökohtaiset peseytymisvälineet, uima-asu sekä mahdolliset omat lääkkeet ja muut välttämättämät tavarat. Ota mukaan etenkin iso annos reipasta urheilumieltä!

Majoituksen osalta halutaan korostaa asianmukaista ja asiallista käyttäytymistä, koskien niin majoitustiloja yleisesti kuin irtaimistoa ym. materiaaleja. Kiitos jo etukäteen sovittujen käytäntöjen noudattamisesta!!

Turvallisen majoituksen takaamiseksi alueella on yövalvonta koko karnevaalin ajan. Lisäksi luokkamajoitustiloissa nuorten lisäksi majoittuvat myös valmentajat ja huoltajat, joten nuorimmista osallistujista pidetään koko karnevaalileirin ajan huolta.

Leirikisojen aikana urheilukentällä on kioski avoinna, jossa maksuvälineinä käyvät käteinen ja MobilePay.

 

Lisätietoja majoitusasioista:
Timo Reunanen, p. 044-4166535
timo.reunanen@lekiyu.net

Ruokailu

Ruokailu

 

Kaikki ruokailut järjestetään Hakkarin urheilukentän ja majoituksen välittömässä läheisyydessä olevassa Hakkarin koulun ruokalassa.

 

Ruokailuajat ja ruokalista

Ruokalista ja aikataulut päivitetään ennen karnevaalileirin alkua kesäkuun aikana.

Ohessa esimerkkinä vuoden 2023 karnevaalileirin ruokalista. 

Torstai
Lounas klo 12.30-18 (Kirjolohikiusaus ja lämmin kasvis)
Iltapala klo 21-21.30 (Jogurtti, 2 x riisipiirakka ja hedelmä)

Perjantai
Aamupala klo 8-9 (Puuro, leipä, leivänpäälliset, tuoremehu, kahvi/tee)
Lounas klo 11-13 (Makaronilaatikko, raastesalaatti ja lämmin kasvis)
Päivällinen klo 16-17 (Nakkikeitto, leipä ja leivänpäälliset)
Iltapala klo 21-21.30 (Smoothie, 2 x grahamlihapiirakka, hedelmä)

Lauantai
Aamupala klo 8-9 (Puuro, leipä, leivänpäälliset, tuoremehu, kahvi/tee)
Lounas klo 11-14 (Lihapyörykkäkastike, keitetyt perunat ja salaatti)
Päivällinen klo 16-18.30 (Broilerpastavuoka ja salaatti)
Iltapala klo 21-21.30 (Jogurtti, 2 x riisipiirakka ja hedelmä)

Sunnuntai
Aamupala klo 8-9 (Puuro, leipä, leivänpäälliset, tuoremehu, kahvi/tee)
Lounas klo 12-13 (Lohimurekepihvi, kermaviilikastike, perunat, salaatti)

 

Lisätietoja ruokailusasioista:
Timo Reunanen, p. 044-4166535
timo.reunanen@lekiyu.net

Yhteystiedot ja aluekartta

Lempäälän hyppykarnevaalit / yhteystiedot

Tuomas Sallinen (Yliastujat), p. 044 5887 719, tuomas.sallinen(at)koskitl.fi
Timo Reunanen (Lempäälän Kisa Yleisurheilu), p. 044 4166 535, timo.reunanen(at)lekiyu.net

Aluekartta

Käytössä olevat tilat ja aluekartta kesän 2024 karnevaaleilla.

1 Liikuntahalli
– Karnevaalitoimisto
– Pukuhuoneet ja suihkut majoittujille
– WC
– Kunto- ja punttisali

2 Hakkarin koulu
– Ruokailu (kulku A-solun oven kautta)
– Majoitus (kulku B- ja C-solujen ovien kautta)
– WC
– Auditorio (kulku A-solun oven kautta)

3 Viipalekoulu
– Majoitus
– WC

4 Urheilukentän huoltorakennus
– Kilpailukanslia
– Pukuhuoneet ja suihkut majoittujille
– WC
– Kioski

5 Tekonurmikenttä
– Mahdollinen oheisharjoitusten treenipaikka

EA
– Ensiapu- ja huoltopiste kilpailutapahtumissa

P
– Pysäköintialueet