Vihreä ryhmä (4-5 -vuotiaat, 2017-2018 syntyneet, kilpailusarja P/T5)

Vihreässä ryhmässä juostaan, hypätään ja heitetään sekä kokeillaan rohkeasti eri lajeja ja kehitetään ominaisuuksia monipuolisesti! Harjoituksissa edetään leikinomaisemmin kuin yleisurheilukoulussa. Kilpailemaan kannustetaan, mutta se ei ole pakollista. Ryhmä jaetaan tarpeen mukaan ja ohjelmasta riippuen pienempiin ryhmiin.

HARJOITUKSET 24.5.-23.8.2022

 • tiistaisin klo 17.15-18.15
 • Hakkarin yleisurheilukenttä ja sen ympäristö

VIIKOTTAINEN OHJELMA

Vihreän ryhmän aikataulu ja teemat (julkaistaan kevään 2022 aikana)

YLEISURHEILULEIKKIKOULUMAKSU

 • 155 EUR (+ nuorisojäsenyys 2022 + lisenssi)
 • sisältää yleisurheiluleikkikoulun ohjauksen sekä osallistumismaksut ohjelman mukaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin
 • sisarusalennus 20 EUR/lapsi, toisesta lapsesta alkaen
 • lisenssi ja Sporttiturva-tapaturmavakuutus hankitaan itse Sporttitilin kautta (mikäli lapsella ei jo ole 2022 voimassa olevaa lisenssiä)
 • KAUSIMAKSUN LASKU TOIMITETAAN YLEISURHEILULEIKKIKOULUN ALETTUA JA SE NÄKYY/MAKSETAAN SPORTTITILILLÄ

ILMOITTAUTUMINEN KESÄN 2022 YLEISURHEILULEIKKIKOULURYHMIIN

Yleisurheiluleikkikouluun ilmoittaudutaan Suomisport-järjestelmän kautta. Ilmoittautumista tarvitaan Sporttitili, jonne huoltaja liittää huollettavat lapsensa. Sporttitilin voi luoda etukäteen tai ilmoittautumisen yhteydessä ohjatusti.

LUE ILMOITTAUTUMISOHJEET JA ILMOITTAUDU RYHMIIN

Urheilukoulutiedotteita ja muuta tärkeää informaatiota lähetetään yhteystiedoissa annettuun sähköpostiosoitteeseen, joten täytä kaikki tiedot tarkasti. Ilmoita myös toinen sähköpostiosoite, mikäli molemmat huoltajat haluavat saada samat postit.

Tee jokaisesta yleisurheiluleikki- tai yleisurheilukouluun osallistuvasta oma ilmoittautuminen.

Mikäli olet ilmoittanut lapsesi yleisurheiluleikkikouluun, mutta jostain syystä haluatte keskeyttää osallistumisen, on ehdottoman tärkeää muistaa perua osallistuminen, jotta jonossa olevat lapset saavat mahdollisuuden osallistumiseen. Peruminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen yleisurheilukoulu@lekiyu.net.

JÄSENYYS

Jokaisen vihreään ryhmään osallistuvan tulee olla Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n jäsen.

Toivomme myös, että urheilukoululaisten huoltajat ja muut perheenjäsenet liittyvät seuran jäseniksi. Kaikkien henkilöjäsenten osalta vuoden 2022 jäsenmaksu on 10 EUR ja jäsenyys on voimassa 31.12.2022 saakka. Seuran jäsenenä voit hyödyntää seuran voimassa olevat, yhteistyökumppanien tarjoamat edut.

LISENSSI

Vihreän ryhmän yleisurheiluleikkikouluun osallistuminen edellyttää yleisurheilulisenssin sekä siihen liittyvän Sporttiturva-tapaturmavakuutuksen hankkimista (tarkemmat vakuutusehdot)

Jotta voit hankkia lapselle lisenssin, niin sinulla pitää olla ilmoittautunut urheilukouluryhmään (eli Sporttitili luotuna ja huolettavat lisätty huoltajan tiliin).

Yleisurheilulisenssi / hankintaohjeet

Lisenssi ja tapaturmavakuutus tulee voimaan heti, kun olet hankkinut ja maksanut lisenssin.

 • Lisenssikausi 1.10.2021-30.9.2022
 • Hinta 10 EUR (sisältää Sporttiturvan), 2015 ja myöhemmin syntyneet
 • Virallinen kilpailulupa
 • Tapaturmavakuutus

KILPAILEMINEN

Kilpaileminen ei ole pakollista, mutta siihen kannustetaan. Kesän aikana on useita oman seuran järjestämiä kilpailuja. Kilpailut löytyvät verkkosivuilta www.kilpailukalenteri.fi. Kilpailuista tiedotetaan aina erikseen urheilukoululaisia. Huoltajat voivat osallistua kisoihin kannustamisen lisäksi myös eri lajien toimitsijoina. Se on helppoa ja kivaa!

MAASTOJUOKSU

Urheilukoulukauden aloittavan maastojuoksucupin osakisat on suunniteltu pidettäviksi su 24.4., ma 2.5. ja ti 10.5. Näistä ilmoitetaan erikseen järjestämismahdollisuuden selvitessä.

VARUSTEET

Urheilukouluvarusteiksi riittävät säänmukainen liikuntavaatetus sekä liikkumiseen soveltuvat kengät. Mukana on hyvä olla myös nimikoitu juomapullo ja aurinkoisella säällä myös päähine.

KAUSIJULKAISU KESÄ 2022 (julkaistaan kevään aikana)

SUL:N KORONA-AJAN HARJOITUSOHJEET