Sininen ryhmä (10-11 -vuotiaat, 2013-2014 syntyneet, kilpailusarja P/T11)

Sinisessä ryhmässä tehdään liikunnan perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsille ja nuorille opetetaan monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Kilpailemaan kannustetaan, mutta se ei ole pakollista.

Kesäyleisurheilu sopii monipuolisuutensa ansiosta hyvin myös oheis- ja kesätreeniksi muiden lajien harrastajille!

HARJOITUKSET 21.5.-20.8.2024

 • tiistaisin klo 18.30-20.00 ja
 • torstaisin klo 18.00-20.00 erillisen ryhmäkohtaisen ohjelman mukaisesti lajitreenit ja kilpailut
 • päivätreenit maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 (3.6. alkaen)
 • Hakkarin yleisurheilukenttä ja sen ympäristö
 • Viikko 26 (24.-30.6.) on ryhmien harjoitustauko

VIIKOTTAINEN OHJELMA

Sinisen ryhmän aikataulu ja teemat (julkaistaan kevään 2024 aikana).

KAUSIMAKSU

 • 195 EUR (+ nuorisojäsenyys 2024 + lisenssi)
 • sisältää kesäyleisurheilun ohjatut sekä osallistumismaksut ohjelman mukaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin
 • sisarusalennus 20 EUR/lapsi, toisesta lapsesta alkaen
 • lisenssi ja Sporttiturva-tapaturmavakuutus hankitaan itse Sporttitilin kautta (mikäli lapsella ei jo ole 2024 voimassa olevaa lisenssiä)
 • KAUSIMAKSUN LASKU TOIMITETAAN KESÄTOIMINNAN ALETTUA JA SE NÄKYY/MAKSETAAN SPORTTITILILLÄ

ILMOITTAUTUMINEN KESÄN 2024 YLEISURHEILURYHMIIN (aukeaa myöhemmin keväällä)

Kesäyleisurheilun ryhmiin ilmoittaudutaan Suomisport-järjestelmän kautta. Ilmoittautumista tarvitaan Sporttitili, jonne huoltaja liittää huollettavat lapsensa. Sporttitilin voi luoda etukäteen tai ilmoittautumisen yhteydessä ohjatusti.

LUE ILMOITTAUTUMISOHJEET JA ILMOITTAUDU RYHMIIN

Kesäyleisurheilun ja muuta tärkeää informaatiota lähetetään yhteystiedoissa annettuun sähköpostiosoitteeseen, joten täytä kaikki tiedot tarkasti. Ilmoita myös toinen sähköpostiosoite, mikäli molemmat huoltajat haluavat saada samat postit.

Tee jokaisesta kesätoimintaan osallistuvasta oma ilmoittautuminen.

Mikäli olet ilmoittanut lapsesi kesäyleisurheiluun, mutta jostain syystä haluatte keskeyttää osallistumisen, on ehdottoman tärkeää muistaa perua osallistuminen, jotta jonossa olevat lapset saavat mahdollisuuden osallistumiseen. Peruminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen lekiyu@lekiyu.net.

JÄSENYYS

Jokaisen siniseen ryhmään osallistuvan tulee olla Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n jäsen.

Toivomme myös, että kesätoimintaan osallistuvien huoltajat ja muut perheenjäsenet liittyvät seuran jäseniksi. Kaikkien henkilöjäsenten osalta vuoden 2024 jäsenmaksu on 10 EUR ja jäsenyys on voimassa 31.12.2024 saakka. Seuran jäsenenä voit hyödyntää seuran voimassa olevat, yhteistyökumppanien tarjoamat edut.

LISENSSI

Sinisen ryhmän kesäyleisurheiluun osallistuminen edellyttää yleisurheilulisenssin sekä siihen liittyvän Sporttiturva-tapaturmavakuutuksen hankkimista (tarkemmat vakuutusehdot)

Jotta voit hankkia lapselle lisenssin, niin sinulla pitää olla ilmoittautunut kesäyleisurheilun ryhmään (eli Sporttitili luotuna ja huolettavat lisätty huoltajan tiliin).

Yleisurheilulisenssi / hankintaohjeet

Lisenssi ja tapaturmavakuutus tulevat voimaan heti, kun olet hankkinut ja maksanut lisenssin.

 • Lisenssikausi 1.10.2023-30.9.2024
 • Hinta 29 EUR (sisältää Sporttiturvan), 2011-16 syntyneet
 • Virallinen kilpailulupa
 • Tapaturmavakuutus

KILPAILEMINEN

Kilpaileminen ei ole pakollista, mutta siihen kannustetaan. Kesän aikana on useita oman seuran järjestämiä kilpailuja. Kilpailut löytyvät verkkosivuilta www.kilpailukalenteri.fi. Kilpailuista tiedotetaan aina erikseen! Huoltajat voivat osallistua kisoihin kannustamisen lisäksi myös eri lajien toimitsijoina. Se on helppoa ja kivaa!

MAASTOJUOKSU

Kesätoiminnan aloittavan maastojuoksucupin osakisat on suunniteltu pidettäviksi  to 2.5., t1 7.5. ja ke 15.5. Näistä ilmoitetaan erikseen järjestämismahdollisuuden selvitessä.

VARUSTEET

Harjoitusvarusteiksi riittävät säänmukainen liikuntavaatetus sekä liikkumiseen soveltuvat kengät. Mukana on hyvä olla myös nimikoitu juomapullo ja aurinkoisella säällä myös päähine.

KAUSIJULKAISU KESÄ 2024 (julkaistaan kevään aikana)