Sininen ryhmä (10-11 -vuotiaat, 2011-2012 syntyneet, kilpailusarja P/T11)

Sinisessä ryhmässä tehdään liikunnan perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsille ja nuorille opetetaan monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Kilpailemaan kannustetaan, mutta se ei ole pakollista.

Yleisurheilukoulu sopii monipuolisuutensa ansiosta hyvin myös oheis- ja kesätreeniksi muiden lajien harrastajille!

HARJOITUKSET 24.5.-23.8.2022

 • tiistaisin klo 18.30-20.00
 • torstaisin klo 17.00-18.00 erillisen ryhmäkohtaisen ohjelman mukaisesti laji-illat ja kilpailut
 • päiväurheilukoulu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 (6.6. alkaen)
 • Hakkarin yleisurheilukenttä ja sen ympäristö

VIIKOTTAINEN OHJELMA

Sinisen ryhmän aikataulu ja teemat (julkaistaan kevään 2022 aikana)

YLEISURHEILUKOULUMAKSU

 • 195 EUR (+ nuorisojäsenyys 2022 + lisenssi)
 • sisältää yleisurheilukoulun ohjauksen sekä osallistumismaksut ohjelman mukaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin
 • sisarusalennus 20 EUR/lapsi, toisesta lapsesta alkaen
 • lisenssi ja Sporttiturva-tapaturmavakuutus hankitaan itse Sporttitilin kautta (mikäli lapsella ei jo ole 2022 voimassa olevaa lisenssiä)
 • KAUSIMAKSUN LASKU TOIMITETAAN YLEISURHEILUKOULUN ALETTUA JA SE NÄKYY/MAKSETAAN SPORTTITILILLÄ

ILMOITTAUTUMINEN KESÄN 2022 YLEISURHEILUKOULURYHMIIN

Yleisurheilukouluun ilmoittaudutaan Suomisport-järjestelmän kautta. Ilmoittautumista tarvitaan Sporttitili, jonne huoltaja liittää huollettavat lapsensa. Sporttitilin voi luoda etukäteen tai ilmoittautumisen yhteydessä ohjatusti.

LUE ILMOITTAUTUMISOHJEET JA ILMOITTAUDU RYHMIIN

Urheilukoulutiedotteita ja muuta tärkeää informaatiota lähetetään yhteystiedoissa annettuun sähköpostiosoitteeseen, joten täytä kaikki tiedot tarkasti. Ilmoita myös toinen sähköpostiosoite, mikäli molemmat huoltajat haluavat saada samat postit.

Tee jokaisesta yleisurheiluleikki- tai yleisurheilukouluun osallistuvasta oma ilmoittautuminen.

Mikäli olet ilmoittanut lapsesi yleisurheilukouluun, mutta jostain syystä haluatte keskeyttää osallistumisen, on ehdottoman tärkeää muistaa perua osallistuminen, jotta jonossa olevat lapset saavat mahdollisuuden osallistumiseen. Peruminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen yleisurheilukoulu@lekiyu.net.

JÄSENYYS

Jokaisen siniseen ryhmään osallistuvan tulee olla Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry:n jäsen.

Toivomme myös, että urheilukoululaisten huoltajat ja muut perheenjäsenet liittyvät seuran jäseniksi. Kaikkien henkilöjäsenten osalta vuoden 2022 jäsenmaksu on 10 EUR ja jäsenyys on voimassa 31.12.2022 saakka. Seuran jäsenenä voit hyödyntää seuran voimassa olevat, yhteistyökumppanien tarjoamat edut.

LISENSSI

Sinisen ryhmän yleisurheilukouluun osallistuminen edellyttää yleisurheilulisenssin sekä siihen liittyvän Sporttiturva-tapaturmavakuutuksen hankkimista (tarkemmat vakuutusehdot)

Jotta voit hankkia lapselle lisenssin, niin sinulla pitää olla ilmoittautunut urheilukouluryhmään (eli Sporttitili luotuna ja huolettavat lisätty huoltajan tiliin).

Yleisurheilulisenssi / hankintaohjeet

Lisenssi ja tapaturmavakuutus tulee voimaan heti, kun olet hankkinut ja maksanut lisenssin.

 • Lisenssikausi 1.10.2021-30.9.2022
 • Hinta 20 EUR (sisältää Sporttiturvan), 2009-2014 syntyneet
 • Virallinen kilpailulupa
 • Tapaturmavakuutus

KILPAILEMINEN

Kilpaileminen ei ole pakollista, mutta siihen kannustetaan. Kesän aikana on useita oman seuran järjestämiä kilpailuja. Kilpailut löytyvät verkkosivuilta www.kilpailukalenteri.fi. Kilpailuista tiedotetaan aina erikseen urheilukoululaisia. Huoltajat voivat osallistua kisoihin kannustamisen lisäksi myös eri lajien toimitsijoina. Se on helppoa ja kivaa!

MAASTOJUOKSU

Urheilukoulukauden aloittavan maastojuoksucupin osakisat on suunniteltu pidettäviksi su 24.4., ma 2.5. ja ti 10.5. Näistä ilmoitetaan erikseen järjestämismahdollisuuden selvitessä.

VARUSTEET

Urheilukouluvarusteiksi riittävät säänmukainen liikuntavaatetus sekä liikkumiseen soveltuvat kengät. Mukana on hyvä olla myös nimikoitu juomapullo ja aurinkoisella säällä myös päähine.

KAUSIJULKAISU KESÄ 2022 (julkaistaan kevään aikana)

SUL:N KORONA-AJAN HARJOITUSOHJEET