LeKi Yleisurheilun johtokunta kokoontui 1.4. suunnittelemaan seuran tulevaisuutta strategiapäivän merkeissä. Jatkossa seuran toimintaa ohjaa ”Visio 2027” ja matka tuon unelman toteuttamiseksi on alkanut.

Strategiapäivän keskeisintä antia oli päätös seuran tulevasta maskotista, joka symbolisoi seuraa ja sen jäseniä. Seuralta on tähän saakka puuttunut oma maskotti eli hahmo, joka luo yhteishenkeä, kannustaa joukkueen urheilijoita ja on tapahtumien vetonaula etenkin lapsille.

Johtokunnan päätöksellä seuran tuleva maskottieläin on lahna. Ennakkosuosikkina kisaan lähtenyt, aina ajankohtainen silli, jäi lopulta toiseksi.

Päätöksestä johtuen LeKin koko seura-asujen mallisto menee uusiksi, sillä lahnan kuva painetaan jokaiseen asuun sekä eteen että taakse. Ohessa mallikuvia uusista seura-asuista, joita voi verkkokaupasta jo tilata.

Itse maskotin valintaan pääsevät luonnollisesti vaikuttamaan kaikki Leki Yleisurheilun ihmiset, sillä tänään lauantaina 1.4. klo 18-24 välisenä aikana järjestetään Maskottivaalit.

Huomaa, että Maskottivaaleissa voit äänestää vain tämän vuorokauden aikana, vaikka äänestyspaikat saattavat olla vielä huomenna sunnuntainakin auki. Mikäli et ole vielä siirtänyt kelloasi kesäaikaan, niin se kannattaa tehdä viimeistään nyt, niin ehdit varmasti äänestyspaikalle ennen keskiyötä.

Maskottivaaleissa on ehdokkaita kolme, joista eniten ääniä saanut on LeKi-Lahna. Valitun maskotin kausi kestää neljä vuotta, jonka aikana LeKi-Lahna on paikalla kaikissa seuran tapahtumissa.

Äänestäminen Maskottivaaleissa on helppoa; kirjoitat tai piirrät selkeällä käsialalla ehdokkaan numeron äänestyslippuun ja pudotat sen leimattuna laatikkoon (ks. katso ohjekuva alla).

Vain äänestämällä voit vaikuttaa!