Leki Yleisurheilun talven yleisurheiluryhmien kevään leiripäivä järjestetään lauantaina 23.3. Liikuntakeskus Parkissa osoitteessa Kaipionmäentie 5. Ohjelmassa on hengästymistä, hikeä ja hauskanpitoa!

Vihreät, keltaiset ja aikuiset leireilevät klo 12-14 ja oranssit, siniset sekä punaiset klo 14-16.

Leiripäivä alkaa yhteisellä kokoontumisella. Kaikki ryhmät aloittavat leiripäivänsä uudesta rakennuksesta (suoraan edessäpäin parkkipaikalle ajettaessa).

Vihreiden ja keltaisten ryhmillä on leirillä pieni evästauko, joten kannattaa pakata mukaan jotain kevyttä syötävää, jolla jaksaa leiripäivän ajan.

Leirille ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja leiri sisältyy talven kausimaksun hintaan. Varusteena sisäkengät, juomapullo ja sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Aikuisten ryhmällä on ohjelmassa treeniä niin sisällä kuin ulkonakin, joten pukeutukaa sään mukaisesti.

Huom! Leiripäivään on mahdollista osallistua erillisellä maksulla vaikka ei ole mukana talviyleisurheilun treeniryhmissä. Leiripäivän (2h) hinta on 15 eur / osallistuja. Ilmoittautumiset Suomisportin ilmoittautumissivun kautta. 

Jos leiriin liittyen herää kysymyksiä, ole yhteydessä Tanja Lähdekorpeen tekstiviestillä tai Whatsapilla, puh. 0452766208