Lempäälän Kisa Yleisurheilu järjestää kesällä 2024 harjoituksia kaiken ikäisille harrastajille!

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa perjantaina 12.4.

Huom! Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Suomisport -järjestelmässä Sporttitilin avulla. Ilmoittautumisen nopeuttamiseksi huoltajan kannattaa etukäteen luoda alla olevien ohjeiden mukaan Sporttitili (mikäli sitä ei ole vielä olemassa) ja liittää omat huollettavat sinne. Tämän jälkeen voidaan huollettava (tai itsesi) ilmoittaa kesäyleisurheilun ryhmään.

HUOM! Jos ilmoittautuminen Suomisportissa ei onnistu, kokeile vaihtaa selainta. Ainakin Chromen kanssa on ollut ongelmia, Edgellä ja Firefoxilla toimii!

Kesätoimintaa järjestetään 21.5.-20.8.2024 Hakkarin urheilukentällä ja sen lähiympäristössä.

Kesäyleisurheilua 2-7 -vuotiaille on tiistaisin TAI keskiviikkoisin klo 17.15-18.15:

  • n. 2-4 v. aikuinen-lapsi ryhmä (2020-2022 syntyneet)
  • 4-5 v. vihreä ryhmä (2019-2020 syntyneet)
  • 6-7 v. keltainen ryhmä (2017-2018 syntyneet)

Lisätiedot 2-7 -vuotiaiden ryhmistä

Kesäyleisurheilua 8-15 -vuotiaille on tiistaisin klo 18.30-20 sekä lajikokeilut ja -treenit torstaisin klo 17-18 (oranssit) ja klo 18-20 (siniset, punaiset ja aikuiset):

  • 8-9 v. oranssi ryhmä (2015-2016 syntyneet)
  • 10-11 v. sininen ryhmä (2013-2014 syntyneet)
  • 12-15 v. punainen ryhmä (2009-2012 syntyneet)

Lisäksi 8-15 -vuotiaiden ryhmille on tarjolla koulujen loma-aikaan päivätreeneja maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12.

Lisätiedot 8-15 -vuotiaiden ryhmistä

Aikuisten kesäyleisurheilua on tiistaisin klo 18.30-20 sekä lajitreenit torstaisin klo 18-20.

Tervetuloa mukaan kesän 2024 ryhmiin ja yleisurheilutoimintaan!

SUOMISPORT / SPORTTITILI

LeKi Yleisurheilulla on käytössä Suomisport -järjestelmän, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu! Suomisportin avulla hoidamme jäsenhallintamme, liikunta- ja urheiluryhmiimme sekä muihin tapahtumiin ilmoittautumisen sekä kaikkien näiden maksuliikenteen. Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.

Ryhmään ilmoittautumista varten tarvitaan Sporttitili, joka luodaan seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi.
2. Tilaa kertakirjautumiskoodi sähköpostiisi tai tekstiviestinä puhelimeesi.
3. Syötä koodi kirjautumisikkunaan.
4. Sinulle aukeaa tilinluontisivu. Täytä sivulla pyydetyt henkilötiedot. Rekisteröinnin yhteydessä sinulta pyydetään henkilötunnus. Sitä käytetään ainoastaan rekisteröintivaiheessa yksilöinnin välineenä.
5. Klikkaa sivun lopussa painiketta Luo tili.
6. Tilin luomisen jälkeen palvelu varmentaa alussa antamasi sähköpostiosoitteen/puhelinnumeron lähettämällä siihen koodin. Kirjoita saamasi koodi ruudun numerokenttään ja klikkaa Varmenna.
7. Valmista tuli ja sinut ohjataan omalle Sporttitilillesi!
8. Suomisportin mobiilisovelluksessa Sporttitilisi toimii jatkossa seuran mobiilijäsenkorttina

Huomaathan, että sinulla ei ole palveluun salasanaa, vaan Suomisportiin kirjaudutaan aina kertakirjautumiskoodilla. Mobiilisovelluksessa Sporttitilisi on puhelimessasi käytössä aina niin kauan kunnes sieltä kirjaudutaan erikseen ulos. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Suomisportin asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi

Huoltaja: näin voit liittää huollettavasi Sporttitiliisi ja hallinnoida hänen jäsenasioita, harrastamista ja urheilua:

1. Kirjaudu sisään palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai avaa Suomisportin mobiilisovellus. Mikäli sinulla ei ole vielä Sporttitiliä, rekisteröidy käyttäjäksi samassa osoitteessa tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi.
2. Sinut ohjataan omalle Sporttitilillesi.
3. Selaimen oikeassa yläkulmassa on nimesi vieressä valikko (kolme allekkaista viivaa).
4. Avaa valikko ja klikkaa kohtaa Lisää huollettava.
5. Täytä huollettavasi tiedot.
6. Huollettavalle on mahdollista lisätä myös toinen huoltaja. Toisen huoltajuuskytköksen voi tehdä itsenäisesi ensimmäisen kytköksen tehnyt huoltaja tai sitten kytkös voidaan tehdä Suomisportin asiakaspalvelun kautta. Pyyntö huoltajan lisäämisestä Suomisportin asiakaspalveluun osoitteeseen suomisport@olympiakomitea.fi. Viestissä tulee kertoa lisättävän huoltajan ja huollettavan Sportti-ID:t.